Predstavljanje Regionalnog čelendž fonda i trećeg javnog poziva za dostavljanje Izjava o zainteresovanosti

Predstavljanje Regionalnog čelendž fonda i trećeg javnog poziva za dostavljanje Izjava o zainteresovanosti

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga i Regionalni čelendž fond Vas pozivaju na informativni sastanak posvećen predstavljanju Fonda i Trećeg javnog poziva za dostavljanje Izjava o zaintersovanosti.

Sastanak će se održati u sredu, 14. juna 2023.godine od 12 do 13.30 časova u prostorijama PKS-RPK Leskovac velika sala na III spratu, na adresi ul. Stojana Ljubića br. 12 Leskovac.

Tokom sastanka prisutni će imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima i benefitima koje Fond nudi, da saznaju više informacija o aktuelnom javnom pozivu, kao i da postave pitanja predstavnici Fonda.

Regionalni Čelendž Fond je finansijski mehanizam koji podstiče zapošljivost mladih plasirajući grantove u opremu i infrasktrukturne radove u obrazovnim ustanovama. Cilj je da se podrže one obrazovne ustanove iz regiona Zapadnog Balkana koje implementiraju stručne ili dualne programe, na svim nivoima, u partnerstvu sa kompanijama i prateći potrebe privrede.

U dva prethodna javna poziva iz Srbije je pristiglo oko 60 prijava, a 16 je nagrađeno sa više od 7 miliona evra. Individualni grantovi se odobravaju u rasponu od 150.000 do 600.000 evra.

Više informacija o prethodnim dobitnicima možete videti sa lista dobitnika prvog poziva, kao i drugog ciklusa.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete informativnom sastanku, svoje učešće potvrdite putem mejla: snezana.radivojevic@pksr.rs (016/3150063) ili filip.pejic@pks.rs  ,a najkasnije do ponedeljka 12.06.2023. g.

Date

14 jun 2023
Expired!

Time

12:00 - 13:30

Lokacija

Prostorije RPK Leskovac
Stojana Ljubića br. 12
QR Code
Go to Top