Представљање Регионалног челенџ фонда и трећег јавног позива за достављање Изјава о заинтересованости

Представљање Регионалног челенџ фонда и трећег јавног позива за достављање Изјава о заинтересованости

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Јабланичког и Пчињског управног округа и Регионални челенџ фонд Вас позивају на информативни састанак посвећен представљању Фонда и Трећег јавног позива за достављање Изјава о заинтерсованости.

Састанак ће се одржати у среду, 14. јуна 2023.године од 12 до 13.30 часова у просторијама ПКС-РПК Лесковац велика сала на III спрату, на адреси ул. Стојана Љубића бр. 12 Лесковац.

Током састанка присутни ће имати прилику да се упознају са могућностима и бенефитима које Фонд нуди, да сазнају више информација о актуелном јавном позиву, као и да поставе питања представници Фонда.

Регионални Челенџ Фонд је финансијски механизам који подстиче запошљивост младих пласирајући грантове у опрему и инфрасктруктурне радове у образовним установама. Циљ је да се подрже оне образовне установе из региона Западног Балкана које имплементирају стручне или дуалне програме, на свим нивоима, у партнерству са компанијама и пратећи потребе привреде.

У два претходна јавна позива из Србије је пристигло око 60 пријава, а 16 је награђено са више од 7 милиона евра. Индивидуални грантови се одобравају у распону од 150.000 до 600.000 евра.

Више информација о претходним добитницима можете видети са листа добитника првог позива, као и другог циклуса.

Молимо Вас да, уколико сте заинтересовани да присуствујете информативном састанку, своје учешће потврдите путем мејла: snezana.radivojevic@pksr.rs (016/3150063) или filip.pejic@pks.rs  ,а најкасније до понедељка 12.06.2023. г.

Date

14 јун 2023
Expired!

Time

12:00 - 13:30

Локација

Просторије РПК Лесковац
Стојана Љубића бр. 12
QR Code
Go to Top