Onlajn info sesija o apliciranju za sredstva Regionalnog čelendž fonda

Onlajn info sesija o apliciranju za sredstva Regionalnog čelendž fonda

Cilj info sesije je promocija Trećeg javnog poziva za podnošenje izjava o zainteresovanosti i detaljnije predstavljanje uslova konkursa za sredstva Regionalnog čelendž fonda.

Regionalni čelendž fond (RČF) je finansijski mehanizam koji unapređuje zapošljivost, posebno mladih. Fond podržava konkurentnost preduzeća kroz finasiranje investicija u opremi i infrastrukturi za odabrane projekte dualnog ili stručnog obrazovanja, koji se sprovode u partnerstvu obrazovnih institucija i kompanija. Sredstva se dodeljuju nakon regionalnog nadmetanja, a pojedinačna vrednost projekata iznosi od 150.000 do 600.000 eura.

Treći poziv za podnošenje Izjava o zainteresovanosti otvoren je od 22. maja do 7. jula 2023. RČF prihvata prijave iz svih šest ekonomija Zapadnog Balkana kao i iz svih ekonomskih sektora.

Proces apliciranja za sredstva Regionalnog čelendž fonda se odvija u dve faze. Najpre konzorcijumi podnose Izjave o zainteresovanosti, a oni predselektovani nakon prve faze pripremaju i celokupne predloge projekata i detaljne planove investicija.

Informativna sesija za Srbiju tokom koje će biti pojašnjeni detalji konkursa, uslovi prihvatljivosti, dozvoljeni troškovi i procedure apliciranja biće održana onlajn u četvrtak,  8. juna 2023.počev od 13 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće putem linka dostupnog ovde.

Za dalje informacije u vezi sa Trećim pozivom RČF-a u Srbiji možete se obratiti Jeleni Manić Radoičić na adresu  jelena.manic@rcf-wb6.org.

Date

08 jun 2023
Expired!

Time

13:00
QR Code
Go to Top