Онлајн инфо сесија о аплицирању за средства Регионалног челенџ фонда

Онлајн инфо сесија о аплицирању за средства Регионалног челенџ фонда

Циљ инфо сесије је промоција Трећег јавног позива за подношење изјава о заинтересованости и детаљније представљање услова конкурса за средства Регионалног челенџ фонда.

Регионални челенџ фонд (РЧФ) је финансијски механизам који унапређује запошљивост, посебно младих. Фонд подржава конкурентност предузећа кроз финасирање инвестиција у опреми и инфраструктури за одабране пројекте дуалног или стручног образовања, који се спроводе у партнерству образовних институција и компанија. Средства се додељују након регионалног надметања, a појединачна вредност пројеката износи од 150.000 до 600.000 еура.

Трећи позив за подношење Изјава о заинтересованости отворен је од 22. маја до 7. јула 2023. РЧФ прихвата пријаве из свих шест економија Западног Балкана као и из свих економских сектора.

Процес аплицирања за средства Регионалног челенџ фонда се одвија у две фазе. Најпре конзорцијуми подносе Изјаве о заинтересованости, а они предселектовани након прве фазе припремају и целокупне предлоге пројеката и детаљне планове инвестиција.

Информативна сесија за Србију током које ће бити појашњени детаљи конкурса, услови прихватљивости, дозвољени трошкови и процедуре аплицирања биће одржана онлајн у четвртак,  8. јуна 2023.почев од 13 часова.

Заинтересовани се могу пријавити за учешће путем линка доступног овде.

За даље информације у вези са Трећим позивом РЧФ-а у Србији можете се обратити Јелени Манић Радоичић на адресу  jelena.manic@rcf-wb6.org.

Date

08 јун 2023
Expired!

Time

13:00
QR Code
Go to Top