Informativna onlajn sesija Regionalnog čelendž fonda povodom trećeg poziva za dodelu sredstava

Regionalni čelendž fond organizuje on-lajn Informativnu sesiju u cilju promocije Trećeg poziva za podnošenje Izjava o zainteresovanosti u Srbiji.

Regionalni čelendž fond organizuje on-lajn Informativnu sesiju u cilju promocije Trećeg poziva za podnošenje Izjava o zainteresovanosti u Srbiji. Informativna sesija, tokom koje će biti pojašnjeni detalji konkursa, uslovi prihvatljivosti, dozvoljeni troškovi i procedure apliciranja, održaće se u četvrtak8. juna 2023. godine, 13:00 – 14:30č, putem Zoom platforme.

Kako biste prisustvovali vebinaru, molimo Vas da se registrujete OVDE.

Treći poziv za izražavanje zainteresovanosti biće otvoren do 7. jula 2023. godine. RČF poziva konzorcijume sačinjene od ustanova koje pružaju stručno obrazovanje i obuku i kompanija, koji zajednički pripremaju i sprovode programe stručnog kooperativnog ili dualnog obrazovanja, da se prijave.

Za više informacija o Trećem pozivu za podnošenje Izjava o zainteresovanosti, kliknite OVDE. Ukoliko imate pitanja, možete kontaktirati regionalnog koordinatora za Srbiju, Jelenu Manić Radoičić na jelena.manic@rcf-wb6.org.

Podelite!