Информативна онлајн сесија Регионалног челенџ фонда поводом трећег позива за доделу средстава

Регионални челенџ фонд организује он-лајн Информативну сесију у циљу промоције Трећег позива за подношење Изјава о заинтересованости у Србији.

Регионални челенџ фонд организује он-лајн Информативну сесију у циљу промоције Трећег позива за подношење Изјава о заинтересованости у Србији. Информативна сесија, током које ће бити појашњени детаљи конкурса, услови прихватљивости, дозвољени трошкови и процедуре аплицирања, одржаће се у четвртак8. јуна 2023. године, 13:00 – 14:30ч, путем Zoom платформе.

Како бисте присуствовали вебинару, молимо Вас да се региструјете ОВДЕ.

Трећи позив за изражавање заинтересованости биће отворен до 7. јула 2023. године. РЧФ позива конзорцијуме сачињене од установа које пружају стручно образовање и обуку и компанија, који заједнички припремају и спроводе програме стручног кооперативног или дуалног образовања, да се пријаве.

За више информација о Трећем позиву за подношење Изјава о заинтересованости, кликните ОВДЕ. Уколико имате питања, можете контактирати регионалног координатора за Србију, Јелену Манић Радоичић на jelena.manic@rcf-wb6.org.

Поделите!