Održan Dan karijere u Vlasotincu

Predstavnici Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravog okruga su učestvovali na manifestaciji „Dan karijere u Vlasotincu“ koja je održana 13.05.2022. godine u Sportskom rekreativnom centru „Vlasina“ u organizaciji Tehničke škole iz Vlasotinca.

Na manifestaciji je realizovana promocija daljeg školovanja i mogućnosti zapošljavanja, a glavni ciljevi događaja bili su:

-Informisanje  učenika osmog razreda osnovne škole o obrazovnim profilima koje nudi Tehnička škola iz Vlasotinca;

-Informisanje učenika završnih razreda srednje škole o mogućnostima nastavka školovanja na visokim školama i fakultetima;

-Informisanje  nezaposlenih lica o kompanijama kao potencijalnim poslodavcima.

Učesnici manifestacije su, između ostalog, bili predstavnici sledećih kompanija: Gruner Serbian doo Vlasotince, Elrad Serbia DOO Vlasotince, Elrad WS-S Vlasotince, Falke Serbia DOO Leskovac, IGM Mladost Leskovac, HSV DOO VlasotinceiAB KOP Vlasotince.

Pored brojnih kompanija, samom događaju su prisustvovali predstavnici fakulteta i visokoškolskih ustanova iz Niša i Leskovca – Akademija strukovnih studija Južna Srbija, Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija, ICEPS Internacionalni centar za profesionalne studijeLeskovac (ICEPS).

Manifestaciji „Dan karijere u Vlasotincu“ su prisustvovali i predstavnici relevantnih institucija među kojima su NSZ-filijala Leskovac, Turistička organizacija opštine Vlasotince, Kulturni centar Vlasotince.

Informacije i fotografije su preuzete sa sajta Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, a ostale informacije o manifestaciji možete pronaći ovde.

Podelite!