Одржан Дан каријере у Власотинцу

Представници Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управог округа су учествовали на манифестацији „Дан каријере у Власотинцу“ која је одржана 13.05.2022. године у Спортском рекреативном центру „Власина“ у организацији Техничке школе из Власотинца.

На манифестацији је реализована промоција даљег школовања и могућности запошљавања, а главни циљеви догађаја били су:

-Информисање  ученика осмог разреда основне школе о образовним профилима које нуди Техничка школа из Власотинца;

-Информисање ученика завршних разреда средње школе о могућностима наставка школовања на високим школама и факултетимa;

-Информисање  незапослених лица о компанијама као потенцијалним послодавцима.

Учесници манифестације су, између осталог, били представници следећих компанија: Gruner Serbian doo Vlasotince, Elrad Serbia DOO Vlasotince, Elrad WS-S Vlasotince, Falke Serbia DOO Leskovac, IGM Mladost Leskovac, HSV DOO Vlasotince i AB KOP Vlasotince.

Поред бројних компанија, самом догађају су присуствовали представници факултета и високошколских установа из Ниша и Лесковца – Академија струковних студија Јужна Србија, Академија техничко-васпитачких струковних студија, ИЦЕПС Интернационални центар за професионалне студије Лесковац (ИЦЕПС).

Манифестацији „Дан каријере у Власотинцу“ су присуствовали и представници релевантних институција међу којима су НСЗ-филијала Лесковац, Туристичка организација општине Власотинце, Културни центар Власотинце.

Информације и фотографије су преузете са сајта Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа, а остале информације о манифестацији можете пронаћи овде.

Поделите!