Dan otvorenih vrata dualnog obrazovanja – Korak do praktičnog znanja – ODLOŽENO

Dan otvorenih vrata dualnog obrazovanja – Korak do praktičnog znanja – ODLOŽENO

Regionalna privredna komora Kikinda, u sredu 10. maja sa početkom u 10 časova u prostorijama Regionalne privredne komore Kikinda (na adresi Trg srpskih dobrovoljaca br. 48), organizuje događaj pod nazivom „Dan otvorenih vrata dualnog obrazovanja – Korak do praktičnog znanja“ sa ciljem promocije dualnog modela obrazovanja među učenicima završnih razreda osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji severnobanatskog okruga.

RPK Kikinda je uputila poziv ka svim osnovnim školama i njihovim predstavnicima sa teritorije pomenutog okruga, kako bi one organizovano u pratnji učenika, posetile događaj i obezbedile učenicima mogućnost da sa predstavnicima relevantnih institucija obrazovnog sistema „budu na ti“ i saznaju sve što ih interesuje o dualnom obrazovanju.

Pored đaka koji su prioritetna ciljna grupa pomenutog događaja, poziv za prisustvo će preko škola dobiti i roditelji učenika, koji će na taj način moći da se upoznaju sa svim benefitima koje nudi dualni model obrazovanja, kao i da saslušaju iskustva učenika koji su se školovali po pomenutom modelu. Takođe, prisutni će moći da se upoznaju sa iskustvom kompanija koje su primale učenike na proces „učenja kroz rad“.

Pored predstavnika kompanija koje dugi niz godina sa velikim uspehom realizuju dualni model obrazovanja, kao i učenika koji se školuju ili su se školovali po ovom obrazovnom modelu, događaju će prisustvovati i brojni relevantni akteri iz sveta obrazovanja koji će na taj način pružiti veliku podršku i pokazati da je svima u interesu da dualno obrazovanje „raste iz dana u dan“. „Otvorena vrata dualnog obrazovanja“ privukla su pažnju mnogobrojnih medija, te se očekuje velika medijska pokrivenost događaja.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate naš događaj pod nazivom „Dan otvorenih vrata dualnog obrazovanja – Korak do praktičnog znanja“ i detaljnije se upoznate sa dualnim modelom obrazovanja, kao i svim njegovim benefitima za društvo u celini.

Date

10 maj 2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Lokacija

Prostorije RPK Kikinda
Trg srpskih dobrovoljaca br. 48
QR Code
Go to Top