Позив привредницима за 4. тематску недељу “Експо 2020 Дубаи” – „Знање и учење“

Привредна комора Србије (ПКС) позвала је привреднике да се пријаве за учешће на 4. тематској недељи Светске изложбе „Експо 2020 Дубаи“ посвећеној образовању (Knowledge and learning Week)  која ће се одржати од 10. до 18. децембра.

Пријављивање је до 12. новембра, а заинтересоване компаније треба да попуне упитнике на енглеском језику и пошаљу их ПКС на мејл адресу obrazovanje@pks.rs. Упитници и друге неопходне информације доступни су на линку https://pks.rs/dubai-expo-2020.

Циљ је да привредна делегације Србије на овој тематској недељи представи своје знање, достигнућа и идеје у сектору едукације и оствари контакте са потенцијалним партнерима из Уједињених Арапских Емирата и са представницима осталих земаља учесница ове Светске изложбе.

Позив је намењен привредним субјектима који улажу значајне ресурсе у иновације, развој и едукацију, али и онима који то планирају, субјектима који имају блиску сарадњу са образовним установама и организацијама,  као и оним субјектима који се баве образовањем и пословном едукацијом. Посебна тема у овој недељи биће иновације, вештачка интелигенција, дигитализација у образовању, дуални модел стручног образовања и друге теме које су у функцији учења за будућност.

Учешће на Светској изложби привредницима из Србије  омогућено је уз повлашћене услове који обухватају бесплатну авио карту (чартер лет Београд-Дубаи-Београд), бесплатне локалне трансфере, смештај по повлашћеним ценама у одабраним хотелима, као и бесплатно коришћење Хаба Србије у слободној зони Dubai South.

Под слоганом ”Повезивање умова, стварање будућности” (Connecting minds, creating the future) Светска изложба “Експо 2020 Дубаи” почела је 1. октобра 2021. и трајаће до 31. марта 2022. године. Више информација о изложби на https://www.expo2020dubai.com/

За све додатне информације о 4. тематској недељи писати на мејл obrazovanje@pks.rs или позвати телефонe 011 41 49 471, 011 41 49 457, 066 875 11 28 и 066 875 12 58.

Поделите!