Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Регионална привредна комора Сомбор, у среду 17. маја са почетком у 10 часова у Техничкој школи Оџацима (на адреси Школска бр. 20.), организује догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ са циљем промоције дуалног модела образовања међу ученицима завршних разреда основних школа које се налазе на територији општине Оџаци.

РПК Сомбор је упутила позив ка свим основним школама и њиховим представницима са територије поменуте општине, како би оне организовано у пратњи ученика, посетиле догађај и обезбедиле ученицима могућност да са представницима релевантних институција образовног система „буду на ти“ и сазнају све што их интересује о дуалном образовању.

Поред ђака који су приоритетна циљна група поменутог догађаја, позив за присуство ће преко школа добити и родитељи ученика, који ће на тај начин моћи да се упознају са свим бенефитима које нуди дуални модел образовања, као и да саслушају искуства ученика који су се школовали по поменутом моделу. Такође, присутни ће моћи да се упознају са искуством компанија које су примале ученике на процес „учења кроз рад“.

Поред представника компанија које дуги низ година са великим успехом реализују дуални модел образовања, као и ученика који се школују или су се школовали по овом образовном моделу, догађају ће присуствовати и бројни релевантни актери из света образовања који ће на тај начин пружити велику подршку и показати да је свима у интересу да дуално образовање „расте из дана у дан“. „Отворена врата дуалног образовања“ привукла су пажњу многобројних медија, те се очекује велика медијска покривеност догађаја.

Позивамо Вас да својим присуством увеличате наш догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ и детаљније се упознате са дуалним моделом образовања, као и свим његовим бенефитима за друштво у целини.

Date

17 мај 2023
Expired!

Time

10:00 - 12:00

Локација

Техничка школа у Оџацима
Школска бр. 20
QR Code
Go to Top