Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Регионална привредна комора Лесковац, у сарадњи са Градом Врањем, у среду 26. априла са почетком у 11 часова у Малој спортској хали у Врању (на адреси Булевар Патријарха Павла бр. 1), организује догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ са циљем промоције дуалног модела образовања међу ученицима завршних разреда основних школа које се налазе на територији Града Врања.

Догађају ће присуствовати ученици основних школа са подручја Града Врања, који ће имати могућност да са представницима релевантних институција образовног система “буду на ти” и сазнају све што их интересује о дуалном образовању.

Осим ђака који су приоритетна циљна група поменутог догађаја, преко школа су позвани и родитељи ученика , који ће на тај начин моћи да се упознају са свим бенефитима које нуди дуални модел образовања, као и да саслушају искуства ученика који су се школовали по поменутом моделу. Такође, присутни ће моћи да се упознају са искуством компанија које су примале ученике на процес „учења кроз рад“.

Поред представника компанија које дуги низ година са великим успехом реализују дуални модел образовања, као и ученика који се школују или су се школовали по овом образовном моделу, догађају ће присуствовати и бројни релевантни актери из света образовања који ће на тај начин пружити велику подршку и показати да је свима у интересу да дуално образовање „расте из дана у дан“. „Отворена врата дуалног образовања“ привукла су пажњу многобројних медија, те се очекује велика медијска покривеност догађаја.

Позивамо Вас да својим присуством увеличате наш догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ и детаљније се упознате са дуалним моделом образовања, као и свим његовим бенефитима за друштво у целини.

The event is finished.

Date

26 апр 2023
Expired!

Time

11:00 - 15:00

Локација

Мала хала града Врања
Булевар Патријарха Павла бр. 1, Врање
QR Code
Go to Top