Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања

Регионална привредна комора Пожаревац, у среду 24. маја са почетком у 12 часова у просторијама хола Центра за културу у Пожаревцу (на адреси Јована Шербановића бр. 1), организује догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ са циљем промоције дуалног модела образовања међу ученицима завршних разреда основних школа које се налазе на територији браничевског и подунавског округа.

РПК Пожаревац ће упутити позив ка свим основним школама и њиховим представницима са територије поменутих округа, како би оне организовано у пратњи ученика, посетиле догађај и обезбедиле ученицима могућност да са представницима релевантних институција образовног система „буду на ти“ и сазнају све што их интересује о дуалном образовању.

Поред ђака који су приоритетна циљна група поменутог догађаја, позив за присуство ће преко школа добити и родитељи ученика, који ће на тај начин моћи да се упознају са свим бенефитима које нуди дуални модел образовања, као и да саслушају искуства ученика који су се школовали по поменутом моделу. Такође, присутни ће моћи да се упознају са искуством компанија које су примале ученике на процес „учења кроз рад“.

Поред представника компанија које дуги низ година са великим успехом реализују дуални модел образовања, као и ученика који се школују или су се школовали по овом образовном моделу, догађају ће присуствовати и бројни релевантни актери из света образовања који ће на тај начин пружити велику подршку и показати да је свима у интересу да дуално образовање „расте из дана у дан“. „Отворена врата дуалног образовања“ привукла су пажњу многобројних медија, те се очекује велика медијска покривеност догађаја.

Позивамо Вас да, уколико сте заинтересовани, својим присуством увеличате наш догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ и детаљније се упознате са дуалним моделом образовања, као и свим његовим бенефитима за друштво у целини.

Date

24 мај 2023
Expired!

Time

12:00 - 14:00

Локација

Центар за културу у Пожаревцу
Јована Шербановића бр. 1
QR Code
Go to Top