Дан отворених врата дуалног образовања

Служба за дуално образовање и образовне политике Привредне коморе Србије, у суботу 22. априла са почетком у 11 часова у просторијама Привредне коморе Србије (на адреси Ресавска бр. 15), организује догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ са циљем промоције дуалног модела образовања међу ученицима завршних разреда основних школа које се налазе на територији Града Београда.

Догађај ће бити реализован у трајању од 11 до 16 часова.

Привредна комора Србије је упутила позив ка свим основним школама и њиховим представницима са територије Града Београда, како би оне организовано у пратњи ученика, посетиле догађај и обезбедиле ученицима могућност да са представницима релевантних институција образовног система „буду на ти“ и сазнају све што их интересује о дуалном образовању.

Поред ђака који су приоритетна циљна група поменутог догађаја, позив је преко школа упућен и заинтересованим родитељима ученика, који ће на тај начин моћи да се упознају са свим бенефитима које нуди дуални модел образовања, као и да се саслушају искуства ученика који су се школовали по поменутом моделу. Такође, присутни ће моћи да се упознају са искуством компанија које су примале ученике на процес „учења кроз рад“.

Поред представника компанија које дуги низ година са великим успехом реализују дуални модел образовања, као и ученика који се школују или су се школовали по овом образовном моделу, догађају ће присуствовати и бројни релевантни актери из света образовања који ће на тај начин пружити велику подршку и показати да је свима у интересу да дуално образовање „расте из дана у дан“.

„Отворена врата дуалног образовања“ привукла су пажњу многобројних медија, те се очекује велика медијска покривеност догађаја.

Позивамо Вас да својим присуством увеличате наш догађај под називом „Дан отворених врата дуалног образовања – Корак до практичног знања“ и детаљније се упознате са дуалним моделом образовања, као и свим његовим бенефитима за друштво у целини, а уколико сте заинтересовани, у наставку можете погледати видео прилог о предстојећем догађају.

Поделите!