Вести и најаве

Одржана друга инфо сесија на тему Регионалног Челенџ Фонда post featured image
16.03

Одржана друга инфо сесија на тему Регионалног Челенџ Фонда

У четвртак, 11. марта одржана је друга инфо сесија поводом објављивања првог позива за подношење Изјава о заинтересованости у оквиру Регионалног Челенџ Фонда (РЧФ).

Након уводног представљања пројекта и поздравних порука, присутни су могли да сазнају више о условима под којима је могућа подршка РЧФ-а. Овога пута, учесници су имали могућност да приликом регистрације за догађај поставе питања на која су одговори дати током саме сесије. Представници Јединице за управљање пројектом РЧФ и представнице Привредне коморе Србије разјаснили су бројне недоумице и дали су одговоре на питања у вези са условима које конзорцијуми треба да испуне како би аплицирали за пројектна средства. Поново је интересовање било на завидном нивоу, више од 200 учесника пратило је сесију до краја.

Током сесије представљен је и онлајн грант менаџмент систем и дате су најважније смернице потенцијалним апликантима. Пакет докумената за аплицирање можете наћи овде.

У међувремену је развијен образац буџета и објављен је на официјелном сајту Фонда, а можете га преузети овде.

Снимак инфо сесије доступан је на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=NIs7uS0AzPY

Најављене су радионице, такозвани туторијали где ће се у мањим групама радити на разјашњењу дилема и пружању подршке конзорцијумима у припреми за аплицирање за средства Фонда.

Привреда Србије препознала значај дуалног образовања

Прочитај више

Позив привредницима за 4. тематску недељу “Експо 2020 Дубаи” – „Знање и учење“

Прочитај више
Овај сајт користи колачиће ради пружања бољег корисничког искуства и функционалности. Детаљније