Вести и најаве

Дуалне студије у високом образовању – могућности за привреду post featured image
29.01

Дуалне студије у високом образовању – могућности за привреду

Шести по реду мултиконгрес „Serbian Visions“ одржаће се од  1. до 5. фебруара 2021. године у онлајн формату, у организацији Немачко-српске привредне коморе. Ова манифестација представља јединствени концепт окупљања представника невладиних организација, цивилног друштва, стручних асоцијација, института, удружења и  привреде, ради повезивања и умрежавања у атрактивном пословном простору и унапређења амбијента за пословање. 

Служба за дуално образовање и образовне политике Привредне коморе Србије, сада већ традиционално, и ове године учествује на мултиконгресу Serbian visions 2021, који организује Немачко-српска привредна комора (AHK).

Тема презентације је „Дуалне студије у високом образовању – могућности за привреду“ и биће одржана 4. фебруара 2021. године у онлајн окружењу, у термину од 10 до 11:30 часова.

На презентацији ће бити представљени сви детаљи везани за учешће послодаваца у дуалном моделу студија и поступак имплементације овог модела образовања, по угледу на успешно спровођење дуалног образовања на средњошколском нивоу.

Учешће на презентацији можете потврдити путем електронске адресе obrazovanje@pks.rs, најкасније до среде, 3. фебруара 2021. године до 12 часова.

Програм Serbian Visions _1.-5.feb. 2021.

Обавештење о обради података о личности

Привреда Србије препознала значај дуалног образовања

Прочитај више

Позив привредницима за 4. тематску недељу “Експо 2020 Дубаи” – „Знање и учење“

Прочитај више
Овај сајт користи колачиће ради пружања бољег корисничког искуства и функционалности. Детаљније